Xerox topprangert som tjenesteleverandør

PUBLISERT: 12 januar 2012
OPPDATERT: 21 mars
Adm. dir. Jens Petter Ørjansen, Xerox

En ny IDC-rapport rangerer Xerox på topp som leverandør av skrivertjenester. I tillegg til høy kvalitet skiller selskapet seg ut som leverandør til alle typer virksomheter, uavhengig av bransje og størrelse. Xerox tilbyr ikke lenger bare skrivere, men også Managed Print Services (MPS) med analyse og omlegging av printerpark og bruk ut fra antall brukere, bruksmønster og faktisk behov. Selskapet tilbyr også full administrasjon av skriverparken.

– Slike tjenester utgjør stadig mer av vår omsetning, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge. – Gjennom MPS vil virksomheter normalt spare store summer på etablering av mer optimale serverparker. Innsparingene, som kan være på opptil 30 prosent av direkte og indirekte skriverkostnader, går rett inn på bunnlinjen. – Vi har flere norske kunder som har redusert sine skriverparker etter våre analyser og spart store summer på det, sier Ørjansen.

Rapporten, IDC MarketScape, er basert på innsamlede data analysert ut fra kvalitative og kvantitative metoder som rangerer et selskaps posisjon i definerte markeder.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag