Xerox topprangert som tjenesteleverandør

PUBLISERT: 12 januar 2012
OPPDATERT: 21 mars
Adm. dir. Jens Petter Ørjansen, Xerox

En ny IDC-rapport rangerer Xerox på topp som leverandør av skrivertjenester. I tillegg til høy kvalitet skiller selskapet seg ut som leverandør til alle typer virksomheter, uavhengig av bransje og størrelse. Xerox tilbyr ikke lenger bare skrivere, men også Managed Print Services (MPS) med analyse og omlegging av printerpark og bruk ut fra antall brukere, bruksmønster og faktisk behov. Selskapet tilbyr også full administrasjon av skriverparken.

– Slike tjenester utgjør stadig mer av vår omsetning, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge. – Gjennom MPS vil virksomheter normalt spare store summer på etablering av mer optimale serverparker. Innsparingene, som kan være på opptil 30 prosent av direkte og indirekte skriverkostnader, går rett inn på bunnlinjen. – Vi har flere norske kunder som har redusert sine skriverparker etter våre analyser og spart store summer på det, sier Ørjansen.

Rapporten, IDC MarketScape, er basert på innsamlede data analysert ut fra kvalitative og kvantitative metoder som rangerer et selskaps posisjon i definerte markeder.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324