Ny papirkatalog fra Luth&Co

Luth & Co AS sender i disse dager ut en splitter ny 104 siders varekatalog på ekte, deilig papir. Produktene gjenfinnes også på bedriftens hjemmesider, men papir er på ingen måte utgått på dato i det tradisjonsrike Oslo-firmaet.

– Selv i vårt teknologiske og digitaliserte samfunn har papiret sin rettmessige plass. Vi ser fremdeles nytten av å tilby en trykt oversikt over hva vi kan tilby. Vi har derfor trykket opp en ny produktkatalog som i disse dager sendes ut til alle våre registrerte kunder, sier markedssjef Tom Young.

Katalogen er på 104 sider og inneholder det aller meste av hva Luth & Co kan tilby av varer og tjenester, deriblant en rekke nyheter. Luth er landets største på fonter, men selger alt fra stockphotos til klisjeer og fuktestrømper. Katalogen kan bestille på infoluth@luth.no hvis du ikke har fått den i posten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *