Mutoh 60 år i grafisk

Mutoh kan i år feire 60 års jubileum. Mutoh Industries Ltd. ble grunnlagt i Japan i 1952, da kjernekompetansen lå i mekaniske tegnemaskiner. I 1980 produserte de sine første CAD-plottere, og derfra er virksomheten videreutviklet til en etablert leverandør av outpututstyr til storformatindustrien.
– Det er absolutt tilfredsstillende å kunne feire 60 års  fødselsdag. Samarbeidet i Mutoh-konsernet kombinert med gode produkter og et kontinuerlig kundefokus er nøkkelen til vår suksess. Jeg gleder meg til responsen på produktene Mutoh vil lansere i årene som kommer, sier Brian Phipps, General Manager i Mutoh America.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: