Mutoh 60 år i grafisk

Mutoh kan i år feire 60 års jubileum. Mutoh Industries Ltd. ble grunnlagt i Japan i 1952, da kjernekompetansen lå i mekaniske tegnemaskiner. I 1980 produserte de sine første CAD-plottere, og derfra er virksomheten videreutviklet til en etablert leverandør av outpututstyr til storformatindustrien.
– Det er absolutt tilfredsstillende å kunne feire 60 års  fødselsdag. Samarbeidet i Mutoh-konsernet kombinert med gode produkter og et kontinuerlig kundefokus er nøkkelen til vår suksess. Jeg gleder meg til responsen på produktene Mutoh vil lansere i årene som kommer, sier Brian Phipps, General Manager i Mutoh America.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: