Papyrus Supplies utvider

PUBLISERT: 2 februar 2012
OPPDATERT: 21 mars

Gjennom divisjonen Papyrus Supplies, utvider Papyrus sin virksomhet i Norge ytterligere ved å overta den norske bedriften Arto Emballasje AS. Arto Emballasje AS kommer til å fortsette under eget navn, men blir et viktig supplement til Papyrus Supplies´ satsing i Norge og Europa.
– Papyrus Supplies vil være markedsledende på industri- og emballasjesiden i Norden. Kjøpet av Arto Emballasje AS er et ledd i denne strategien. Vi er svært stolte over å ha kjøpt en så profesjonell emballasjeleverandør, sier Kjell Ove Jonsson, ny Senior Vice President i Papyrus Supplies.
Kjøpet er Papyrus´ tredje i Norden det siste året. De to andre er Städgrossisten i Stockholm og Städcentralen i Göteborg. Arto Emballasje AS kjøpes av Papyrus’ norske selskap Papyrus Norge AS. Bent Ove Amundsen, administrerende direktør i Arto Emballasje AS, ser oppkjøpet som en mulighet til å videreutvikle bedriften.
– Vi er glade for å kunne videreutvikle Arto Emballasje AS sammen med en så stor internasjonal aktør som Papyrus Supplies, sier Amundsen.
– Vi utvider sortimentet vårt og forbedrer produktutvikling og drift, og dette kommer til å gi enda bedre løsninger for kundene våre og styrke vår posisjon på markedet.
Bent Ove Amundsen vil fortsette som leder av Arto Emballasje AS, men nå som en del av Papyrus Supplies. Arto Emballasje AS driver engroshandel med industriprodukter og emballasje. Bedriften holder til på Helsfyr i Oslo, har i underkant av 20 ansatte og en omsetning på noe over 70 millioner kroner.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi