Papyrus Supplies utvider

Gjennom divisjonen Papyrus Supplies, utvider Papyrus sin virksomhet i Norge ytterligere ved å overta den norske bedriften Arto Emballasje AS. Arto Emballasje AS kommer til å fortsette under eget navn, men blir et viktig supplement til Papyrus Supplies´ satsing i Norge og Europa.
– Papyrus Supplies vil være markedsledende på industri- og emballasjesiden i Norden. Kjøpet av Arto Emballasje AS er et ledd i denne strategien. Vi er svært stolte over å ha kjøpt en så profesjonell emballasjeleverandør, sier Kjell Ove Jonsson, ny Senior Vice President i Papyrus Supplies.
Kjøpet er Papyrus´ tredje i Norden det siste året. De to andre er Städgrossisten i Stockholm og Städcentralen i Göteborg. Arto Emballasje AS kjøpes av Papyrus’ norske selskap Papyrus Norge AS. Bent Ove Amundsen, administrerende direktør i Arto Emballasje AS, ser oppkjøpet som en mulighet til å videreutvikle bedriften.
– Vi er glade for å kunne videreutvikle Arto Emballasje AS sammen med en så stor internasjonal aktør som Papyrus Supplies, sier Amundsen.
– Vi utvider sortimentet vårt og forbedrer produktutvikling og drift, og dette kommer til å gi enda bedre løsninger for kundene våre og styrke vår posisjon på markedet.
Bent Ove Amundsen vil fortsette som leder av Arto Emballasje AS, men nå som en del av Papyrus Supplies. Arto Emballasje AS driver engroshandel med industriprodukter og emballasje. Bedriften holder til på Helsfyr i Oslo, har i underkant av 20 ansatte og en omsetning på noe over 70 millioner kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: