Kreativ etterbehandling fra Müller Martini

Bruno Müller, CEO Müller Martini: - Mange kan finne nye nisjer i etterbehandlingsprosessen.

Müller Martini varsler at de på Drupa 2012 vil bruke store ressurser på å vise hvordan avansert etterbehandling kan medvirke til nye fremgangsrike forretningsområder.

– Jakten på nye lesere vil være mer og mer avhengig av sluttproduktets totale kvalitet, ikke bare på trykkvaliteten. Glinsende overflater og effektiv laminering, blindtrykk og taktilt* papir – de er alle sammen en fornøyelse for sansene, på samme måte som farget stiftetråd, smussomslag, konturstansing, bokmerker, vareprøver og gimmicks. Trykte produkter som er etterbehandlet på samlestiftere eller soft- og hardcoverlinjer skiller seg ut i mengden. Takket være sin merverdi spiller etterbehandlingsprosessen en stadig mer avgjørende rolle, sier Bruno Müller, CEO hos Müller Martini.

– Som global markedsfører av etterbehandling støtter vi aktivt våre kunder i et konstant skiftende marked, slik at de kan fortsette fremgangen, sier Müller. – Dessuten kan våre systemer, takket være sin modulære struktur, til enhver tid utvides og vokse med nye oppgaver. Systemer som kan bygges ut, gir den høyeste grad av fleksibilitet.

Individualiserte produkter med digitaltrykk

– Med utvidelse av eksisterende systemer og integrering av tilleggsmoduler, kan grafiske virksomheter skille seg ut fra sine konkurrenter. En annen mulighet er å produsere helt nye trykte produkter ved å bruke den nyeste teknologien. Spesielt digitalt trykk gir muligheter for nye forretningsområder, sier Bruno Müller.

* «Taktile» produkter er materialer som gir andre sanseopplevelser enn bare det visuelle. Blindeskrift er ett eksempel (red.anm.)

Trykte produkter produsert med etterbehandling fanger umiddelbart leserens øye – derfor bruker mange ungdomstidsskrifter gratis gaver på forsiden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: