M-real lanserer nytt papir med ColorPRO-teknologi

M-reals fabrikk på Husum i Nord-Sverige.

Modo Jet PRO er et helt nytt spesialpapir som i følge produsenten skal gi merkbare forbedringer i trykkresultatet i maskiner som bruker pigmentert blekk.  Papiret er produsert med ColorPRO-teknologi, som skal gi mer levende farger, høyere kontrast i det svarte, skarpere linjer og finere detaljgjengivelse.

ColorPRO-teknologien benyttes i produksjonen, og resulterer i at det behandlete papiret holder bedre og raskere på fargen. Modo Jet PRO egner seg for alle produksjoner som normalt ville bli gjort på et ubestrøket, trefritt papir, spesielt dataprint med variabler – for eksempler kontoutskrifter, manualer og fakturaer.

Papiret er uavhengig testet av HP og Pitney Bowes og garantert av disse leverandørene. Råvarene til Modo Jet PRO er hentet fra bærekraftig drevet skog og sertifisert i henhold til EU Ecolabel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *