Ny direktør for Xerox Global Graphic Communications

Amerikanske Jeffrey Jacobson overtar som leder for Xerox´divisjon for grafisk kommunikasjon på verdensbasis 20. februar. 52 år gamle Jacobson kommer fra offsetleverandøren Presstek, som han har ledet i ulike posisjoner siden 2007. Før dette var han leder for Kodak Companys Graphic Communications Group, etter fem år som sjef for Kodak Polychrome Graphics.

Jacobson skal utvikle Xerox med fokus på verdensomfattende strategi, produktutvikling, markedsføring, salg og support for selskapets produksjonsportefølje med tilhørende software og løsninger for automatisert arbeidsflyt.

Jacobson sitter også i styret for det høyt respekterte New York University Graphic Communications Management and Technology Program.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: