Komori skal selge Konica Minolta

Komori bizhub PRESS C8000? Foto: Konica Minolta.

Tokyo-baserte Komori Corporation har inngått en avtale med Konica Minolta om salg av Konica Minolta’s bizhub PRESS digitalmaskiner i USA, Europa, Japan og Kina. Den digitale produksjonsmaskinserien vil allerede fra mai av bli markedsført med Komoris logo. Basis for samarbeidet er suksessmodellen bizhub PRESS C8000.

Offsetprodusenten Komori tar på denne måten steget inn i den digitale verdenen, for å sikre seg fotfeste i markedet for print-on-demand og personalisering. Komori varsler at de allerede på Drupa vil vise en prototype på en digital blekkskriverserie som de to selskapene er i ferd med å utvikle i fellesskap.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: