Messeliv

Nå er Fespa Digital historie. AGI har selvsagt hatt folk på plass, og det kommer rapporter både her på nettet og i papirutgaven. Storformat og nye medier og bruksområder er et tema vi følger nøye.

Drupa neste. Bransjens store festforestilling i Düsseldorf står for tur. De neste nyhetsbrevene og den kommende utgaven av AGIs papirutgave vil bære sterkt preg av Drupa. Messen er navlen i vår bransje. Noen revolusjonerende produkter og ideer er allerede varslet, de andre må vi vente på. Uansett vet vi at ingen reiser hjem fra Drupa uten nye ideer, nye avtaler eller nye kontakter. Vi vil gjøre vårt for å forberede besøket best mulig for alle som skal reise, og rapportere best mulig for alle som ikke kan dra. Som småbedriftseier ser jeg lett at mange vil, men ikke har muligheter til å bruke penger på messebesøk. Det er leit, og det er lite framtidsrettet. På Drupa får man ideer som kan generere både penger og arbeidsplasser.

Men det er tungt å drive en liten bedrift. Før myndighetene skjønner hva de skal gjøre med det, sklir nok en messe med inntektsbringende inspirasjon og motivasjon forbi for mange.

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: