Messeliv

Nå er Fespa Digital historie. AGI har selvsagt hatt folk på plass, og det kommer rapporter både her på nettet og i papirutgaven. Storformat og nye medier og bruksområder er et tema vi følger nøye.

Drupa neste. Bransjens store festforestilling i Düsseldorf står for tur. De neste nyhetsbrevene og den kommende utgaven av AGIs papirutgave vil bære sterkt preg av Drupa. Messen er navlen i vår bransje. Noen revolusjonerende produkter og ideer er allerede varslet, de andre må vi vente på. Uansett vet vi at ingen reiser hjem fra Drupa uten nye ideer, nye avtaler eller nye kontakter. Vi vil gjøre vårt for å forberede besøket best mulig for alle som skal reise, og rapportere best mulig for alle som ikke kan dra. Som småbedriftseier ser jeg lett at mange vil, men ikke har muligheter til å bruke penger på messebesøk. Det er leit, og det er lite framtidsrettet. På Drupa får man ideer som kan generere både penger og arbeidsplasser.

Men det er tungt å drive en liten bedrift. Før myndighetene skjønner hva de skal gjøre med det, sklir nok en messe med inntektsbringende inspirasjon og motivasjon forbi for mange.

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: