Det merkes i innboksen

Drupa nærmer seg, det bærer epostmengden sterkt preg av. Mer enn hver annen henvendelse nå om dagen handler om Drupa på et eller annet vis. Dessverre er det et stykke mellom de virkelig interessante nyhetene sånn i forkant. Det går mer på hva de forskjellige leverandørene og produsentene vil presentere på sitt dyrekjøpte messeareal. Mye av dette vil vi samle opp og komme tilbake til i den siste papirutgaven før Drupa, som er i postkassa 18. april.

Produktpresentasjoner og -lanseringer vil det derimot bli mindre av de neste ukene. Alle ”de store” sparer selvsagt på kruttet til det braker løs i Düsseldorf, og nøyer seg nå med å skape forventninger og nysgjerrighet før verdens største, grafiske begivenhet. Vi har ingen planer om å bli en ren reklamekanal for messen, og tar gjerne imot nyheter i andre kategorier også. Så skal vi prøve å balansere stoffet så det blir noe interessant å lese for alle. Eksempler på slike saker er dagens notiser om WM Trykks nye KBA Genius og ACT Gruppens lynraske produktutvikling for et stort trykkeri i Malmö. Ikke bare fordi dette er nasjonale og lokale saker, men også fordi det er viktig å bringe suksesshistorier som kan motivere andre. Ja, takk til flere slike. Husk bilder!

God lesning av dagens nyhetsbrev. Håper du setter pris på at antallet saker er utvidet.

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: