Det merkes i innboksen

Drupa nærmer seg, det bærer epostmengden sterkt preg av. Mer enn hver annen henvendelse nå om dagen handler om Drupa på et eller annet vis. Dessverre er det et stykke mellom de virkelig interessante nyhetene sånn i forkant. Det går mer på hva de forskjellige leverandørene og produsentene vil presentere på sitt dyrekjøpte messeareal. Mye av dette vil vi samle opp og komme tilbake til i den siste papirutgaven før Drupa, som er i postkassa 18. april.

Produktpresentasjoner og -lanseringer vil det derimot bli mindre av de neste ukene. Alle ”de store” sparer selvsagt på kruttet til det braker løs i Düsseldorf, og nøyer seg nå med å skape forventninger og nysgjerrighet før verdens største, grafiske begivenhet. Vi har ingen planer om å bli en ren reklamekanal for messen, og tar gjerne imot nyheter i andre kategorier også. Så skal vi prøve å balansere stoffet så det blir noe interessant å lese for alle. Eksempler på slike saker er dagens notiser om WM Trykks nye KBA Genius og ACT Gruppens lynraske produktutvikling for et stort trykkeri i Malmö. Ikke bare fordi dette er nasjonale og lokale saker, men også fordi det er viktig å bringe suksesshistorier som kan motivere andre. Ja, takk til flere slike. Husk bilder!

God lesning av dagens nyhetsbrev. Håper du setter pris på at antallet saker er utvidet.

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: