Nye s/hv-proffer fra Xerox

Xerox lanserer to nye s/hv-skrivere for mindre produksjonsmiljøer og for produksjon av enkle bøker, hefter og rapporter.

 

– De nye maskinene er skreddersydd for produksjon i trykkintensive, mindre miljøer, sier administrerende direktør jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

 

Xerox D-serien kommer i hastigheter fra 95 til 125 sider i minuttet, fordelt på en serie med tre kombinerte skrivere og kopimaskiner (D 95, D 110 og D 125), og en serie med to rene skrivere (D 110 og D 125). Maskinene kan koples til egne moduler for stifting og liming av mindre bøker.

 

– De egner seg til enklere trykksaker som trenger hefteinnbinding, rilling, stifting og hulling, produkter som enkle bøker , kompendier, manualer, kataloger, rapporter og nyhetsbrev, sier Ørjansen.

Maskinene kan leveres med innebygde sikkerhetsmekanismer, som elektronisk autentisiering for bruk i miljøer som arbeider med personopplysninger eller annen sensitiv informasjon som ikke må komme på avveie. Den kombinerte skriver- og kopiversjonen kommer med integrert kontroller.

Den innebygde skanneren har en oppløsning på 2400 x 2400 dpi, kan trykke fra og lagre på USB-disk, og kan behandle opp til 200 bilder i minuttet. Arbeidsflyten styres via en berøringsskjerm med grafisk grensesnitt. Arbeidsprosedyrer kan ytterligere forenkles via egne teknologier.

 

– Den raske skanneren og det enkle grafiske brukergrensesnittet gjør maskinene ideelle for mindre trykkoppgaver, sier Ørjansen.

Xerox Tape Binder, GBC e-binder 200 og Plockmatic Pro30 heftemaskin gir brukeren mulighet til å lage tapeinnbundne hefter med flatt oppslag og fullt utfallende trykk.

Xerox D95

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: