Nye s/hv-proffer fra Xerox

Xerox lanserer to nye s/hv-skrivere for mindre produksjonsmiljøer og for produksjon av enkle bøker, hefter og rapporter.

 

– De nye maskinene er skreddersydd for produksjon i trykkintensive, mindre miljøer, sier administrerende direktør jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

 

Xerox D-serien kommer i hastigheter fra 95 til 125 sider i minuttet, fordelt på en serie med tre kombinerte skrivere og kopimaskiner (D 95, D 110 og D 125), og en serie med to rene skrivere (D 110 og D 125). Maskinene kan koples til egne moduler for stifting og liming av mindre bøker.

 

– De egner seg til enklere trykksaker som trenger hefteinnbinding, rilling, stifting og hulling, produkter som enkle bøker , kompendier, manualer, kataloger, rapporter og nyhetsbrev, sier Ørjansen.

Maskinene kan leveres med innebygde sikkerhetsmekanismer, som elektronisk autentisiering for bruk i miljøer som arbeider med personopplysninger eller annen sensitiv informasjon som ikke må komme på avveie. Den kombinerte skriver- og kopiversjonen kommer med integrert kontroller.

Den innebygde skanneren har en oppløsning på 2400 x 2400 dpi, kan trykke fra og lagre på USB-disk, og kan behandle opp til 200 bilder i minuttet. Arbeidsflyten styres via en berøringsskjerm med grafisk grensesnitt. Arbeidsprosedyrer kan ytterligere forenkles via egne teknologier.

 

– Den raske skanneren og det enkle grafiske brukergrensesnittet gjør maskinene ideelle for mindre trykkoppgaver, sier Ørjansen.

Xerox Tape Binder, GBC e-binder 200 og Plockmatic Pro30 heftemaskin gir brukeren mulighet til å lage tapeinnbundne hefter med flatt oppslag og fullt utfallende trykk.

Xerox D95

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: