KBA lanserer hybrid løsning

Med en integrasjon av Atlantic Zeiser Delta 105i UV i den nye Rapida 105, har KBA oppnådd en hybrid løsning som kombinerer offset og digitaltrykk i én linje og arbeidsprosess. Det sikrer allsidighet og fleksibilitet, med muligheter for bruk av variable data i offsetproduksjonen.

Med kombinasjonen av Rapida 105, den digitale skriveren Delta 105i og kontrollsystemet Vericam, som er utviklet av Atlantic Zeiser, får man god utskriftskvalitet i hastigheter på mellom 7500 og 14000 ark i timen, i følge KBA.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: