KBA lanserer hybrid løsning

Med en integrasjon av Atlantic Zeiser Delta 105i UV i den nye Rapida 105, har KBA oppnådd en hybrid løsning som kombinerer offset og digitaltrykk i én linje og arbeidsprosess. Det sikrer allsidighet og fleksibilitet, med muligheter for bruk av variable data i offsetproduksjonen.

Med kombinasjonen av Rapida 105, den digitale skriveren Delta 105i og kontrollsystemet Vericam, som er utviklet av Atlantic Zeiser, får man god utskriftskvalitet i hastigheter på mellom 7500 og 14000 ark i timen, i følge KBA.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: