KBA lanserer hybrid løsning

Med en integrasjon av Atlantic Zeiser Delta 105i UV i den nye Rapida 105, har KBA oppnådd en hybrid løsning som kombinerer offset og digitaltrykk i én linje og arbeidsprosess. Det sikrer allsidighet og fleksibilitet, med muligheter for bruk av variable data i offsetproduksjonen.

Med kombinasjonen av Rapida 105, den digitale skriveren Delta 105i og kontrollsystemet Vericam, som er utviklet av Atlantic Zeiser, får man god utskriftskvalitet i hastigheter på mellom 7500 og 14000 ark i timen, i følge KBA.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: