Lavkarbo for trykkerier

Ricoh Europa lanserer et nytt program for karbonnøytral produksjon, spesielt beregnet på trykkerier. Hensikten er å hjelpe virksomhetene med å redusere sitt karbonfotavtrykk når de bruker en maskin i serien Ricoh Pro™, og å tilby kundene en karbonnøytral tjeneste. Programmet er rettet mot profesjonelle trykkerier og større hustrykkerier, og er godkjent av BSI, the British Standards Institution.

Programmet bygger på  Ricohs prisbelønte “Sustainability Optimisation Programme”, som tilbyr karbonnøytral trykking på kontormarkedet. Det nye programmet er bygget opp som en tretrinns-prosess, som hjelper trykkeriet med å 1) analysere hvert enkelt oppdrags karbonavtrykk; 2) optimalisere reduksjonen gjennom bedre arbeidsmetoder og; 3) nøytralisere de gjenværende, uunngåelige utslippene gjennom salg av miljøsertifikater.

Ricohs “Carbon Balanced Printing Programme” er tilgjengelig nå. Se denne nettsiden for nærmere detaljer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: