Høytid med bismak

Trist nyhet like før påskehøytiden og noen etterlengtede fridager; Egmont Hjemmet Mortensen avvikler sitt trykkeri på Frysja i Oslo, og 74 personer må gå. Ingen god melding å motta rett før påskeferien, men beskjeden hadde vel sant å si vært utrivelig uansett når den kom. Vi ønsker de 74 individene lykke til i sin jakt på nye jobber og en ny framtid. Det danske Egmont-trykkeriet stenger også dørene, uten at det er noen trøst.

Egmonts 80 magasiner og tidsskrifter skal imidlertid fortsatt produseres. Trykkeriene hadde også eksterne kunder, så andre i bransjen vil forhåpentligvis få nye oppdrag, såfremt Egmont-konsernet plasserer oppdragene i Norge og Danmark. Det er ikke avgjort hvem som skal overta oppdragene, så vi venter i spenning.

AGIs papirutgave er akkurat nå i innspurtfasen. Drupa er temaet for neste nummer, og det er så mye å skrive om at vi i dag besluttet å øke sidetallet med 16. Litt mer jobb, men utvilsomt oppmuntrende. Straks alle sidene er kontrollert og godkjent, er det trykkeriets tur. Da hviler undertegnede, og det blir intet nyhetsbrev neste uke. Skjærtorsdag har jeg andre planer.

God påske til deg og dine.

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *