God påske!

AGI nr. 198 er akkurat sendt til trykkeriet, og påskefreden kan senke seg. Siden det ikke kommer et nyhetsbrev denne uken, ønsker jeg alle lesere en riktig god påske. 17. april skal papirutgaven ligge i postkassa, og dette nummeret er proppfullt av stoff om Drupa i mai.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: