80 millioner Indigo-trykk

Indigo-distributøren Visutech melder at over 80 millioner trykk gikk gjennom de nordiske Indigomaskinene bare i mars måned. I følge Visutech fordobles produksjonsvolumet for selskapets kunder om lag hvert fjerde år.

– Mars var en rekordmåned, sier Jan-Olof Jungersten i Visutech. – Våre kunder økte sine trykkvolumer med hele 30 prosent sammenliknet med samme måned året før.

– Vi er selvsagt glade på vegne av våre kunder, og ser optimistisk på en fortsatt positiv utvikling. Nå ser vi virkelig fram til våren og Drupa. Med ti nye presser, hvorav tre i det etterlengtede formatet B2+, skriver vi historie igjen, sier Jungersten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: