Design og publisering for print og digitale medier

Hvordan vil e-bøkene se ut etter hvert? Foto: Samsung.

07 Gruppen inviterer igjen bransjen til lunsjtreff med faglig innhold på Felix i Oslo. Temaet er bok- og magasindesign både for trykte og digitale medier. Hvordan vil fremtidens digitale bøker se ut? Hvilken betydning har design som salgsutløsende verktøy? I hvilken retning går design av magasiner, tidsskrifter og bøker?

 

Temaer:

– Digitale bøker på iPad – publisering med iBooks Author

– Hvordan tilrettelegge for god design i markedskommunikasjon?

– Hvorfor er design avgjørende for morgendagens marked?

Foredragsholdere blant annet fra Apple, Gevir kommunikasjon og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Seminaret er gratis og avvikles onsdag 25. april på Felix konferansesenter, Aker Brygge. Påmelding og detaljert info her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: