Ny kjemifri CTP fra Mitsubishi

Mitsubishi lanserer en ny kjemifri CTP-løsning på Drupa. Platene skylles med vann i platesetteren, som har violet laser og innvendig trommel. Maksimalt format er 780 x 680 mm, og hastigheten oppgis å være 27 plater per time ved 2400 dpi. Setteren har to platemagasiner og integrert platepunch. Nyheten tar i tillegg lite plass: Høyde 153 cm, bredde 140 cm, dybde 98 cm.

Maskinen og platene demonstreres live med Heidelberg Speedmaster SM 74 trykkpresse på Mitsubishis stand på Drupa, Hall 9 stand C22 i mai.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: