PMH Systems med nytt Skandinavia-agentur

PUBLISERT: 12 april 2012
OPPDATERT: 12 april

Normalt er PMH Systems kjent for større maskiner til produksjon av storformat og skjærebord. Deres siste agentur var for eksempel HP Scitex printere. Men nå kan de også levere små biologisk nedbrytbare monteringsmaljer samt monteringsutstyr.

PMH har fått rettighetene til å distribuere de spanske PlastGrommet PE-plastmaljer til den grafiske industrien i hele Skandinavia. Monteringsøyene har en bruddstyrke som overgår det som har vært vanlig hittil, og kan monteres manuelt, halvautomatisk eller helautomatisk med PlastGrommets monteringsmaskiner.

Maljene er transparente og produsert av plast, slik at de ikke ruster eller forvitrer på annen måte. Maljene trenger ikke å kildesorteres når de skal avhendes. Plastmaterialet veier også bare det halve av metallmaljenes vekt.

Maskinene fins i manuelle, halvautomatiske og helautomatiske varianter.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Stordalen åpner hotell i boktrykkeri rett ved Liseberg

Gøteborg by og fornøyelsesparken Liseberg ønsker å benytte seg av det historisk viktige bygget som Rundqvists boktrykkeri forlot for et år siden. Nå er det klart at eiendommen ved siden av reisemålet skal bli hotell.
FotoJet-27-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo