PMH Systems med nytt Skandinavia-agentur

Normalt er PMH Systems kjent for større maskiner til produksjon av storformat og skjærebord. Deres siste agentur var for eksempel HP Scitex printere. Men nå kan de også levere små biologisk nedbrytbare monteringsmaljer samt monteringsutstyr.

PMH har fått rettighetene til å distribuere de spanske PlastGrommet PE-plastmaljer til den grafiske industrien i hele Skandinavia. Monteringsøyene har en bruddstyrke som overgår det som har vært vanlig hittil, og kan monteres manuelt, halvautomatisk eller helautomatisk med PlastGrommets monteringsmaskiner.

Maljene er transparente og produsert av plast, slik at de ikke ruster eller forvitrer på annen måte. Maljene trenger ikke å kildesorteres når de skal avhendes. Plastmaterialet veier også bare det halve av metallmaljenes vekt.

Maskinene fins i manuelle, halvautomatiske og helautomatiske varianter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *