Det vi vil snakke om

AGI la før påske ut en uhøytidelig spørreundersøkelse om hva leserne ønsker seg mer stoff om. Vi har ikke fått millioner av svar, men de vi har registrert viser en klar tendens. Tre stoffområder peker seg ut; digitaltrykk, bransje/mennesker og etterbehandling/ferdiggjøring.

Vi vil ha dette i bakhodet framover og gjøre det vi kan for å lage vinklinger mot disse områdene. Men vår begrensede kapasitet gjør det umulig å reise land og strand rundt for å snuse opp og innhente informasjon. Derfor ber vi om innspill fra bransjen. Leverandører og produsenter innen digitaltrykk er normalt flinke til å tipse om nyheter, men vi tar gjerne mer. Når det gjelder bransjen og det som der skjer, har jeg en mistanke om at mange tror at deres nyheter er for små og ubetydelige. Det er de slett ikke! Tips oss gjerne.

Innspill til saker trenger ikke å være ferdig formulert for publisering. Det holder å overbringe det viktigste innholdet, resten er vår jobb. Og husk for all del bilder.

Variert nytt i dette nyhetsbrevet, forsøksvis uten for mye Drupa-saker. Det får vi mer enn nok av etter hvert.

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: