Durst automatiserer rull til ark

Durst Rho 1000 er en industriskriver til materialer på ruller i 250 centimenters bredde. Skriveren støtter nå 600 kilo tunge ruller med diameter opp til 60 centimeter. Dermed er det mulig å kjøre meget store opplag uovervåket på døgnkontinuerlig basis. Maskinen er bygd for rull-til-ark-produksjon, der arkene stables automatisk, selv i parallelle bunker av varierende størrelse. Utlegget skjer direkte på pall. Den nye XY-skjæreren i løsningen kan håndtere materialer i tykkelser på inntil 0,8 mm, inkludert bølgepapp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: