Photoshop på iPad

Nå kan du pusle med Photoshop på din iPad eller Android i sofaen. Adobe har lansert en Photoshop Touch App, som gir deg mulighet for å kombinere bilder, lage effekter og dele resultater online med ditt sosiale nettverk. App´en er selvsagt en strippet versjon av Photoshop, men den omfatter flere velkjente Photoshopverktøy og nye muligheter tilpasset touch-navigasjonen. Du kan bruke lag, selections og filtre, korrigere farger, montere tekst og mye annet.

Det koster ca 10 dollar å få Photoshop til din tablet, og prosjekter kan synkroniseres gjennom Adobe Creative Cloud.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: