UV inkjet med 215 m2/time

SwissQPrint legger en ny modell til sitt sortiment med flatbedskriveren Nyala. Lanseringen skjer på Drupa. Skriveren er det tredje bordet fra SwissQPrint, og etterfølger modellene Impala og Oryx. Bordet kan skrive ut på kartong og platemedier i maksformatet 3,2 x 1,6 meter, og fra rull i maksimal bredde 3,2 meter. SwissQPrint optimerer produksjonshastigheten ved å bruk firedobbel CMYK, hvilket innebærer fire skrivehoder per farge, inkludert hvit. I raskeste utskriftsmodus er hastigheten 215 m2/timen, dobbelt så raskt som Impala-modellen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: