MGI oppgraderer Jetvarnish med 3D-effekt

I tillegg til den nylig varslede B2-maskinen Alphajet, vil MGI også vise en oppgradert versjon av lakkmaskinen Jetvarnish på Drupa. Blant nyhetene er en helt ny 3D-pregeeffekt. Jetvarnish 3D, som den oppgraderte maskinen heter, kan nemlig «lakkprege» med variabel tykkelse på lakklaget. Dessuten er maskinen blitt betydelig raskere, og skal nå klare hele 3000 ark i timen. I følge MGI er Jetvarnish 3D tre ganger så rask som den eksisterende modellen. Maskinen håndterer papirsformater fra A3 til 52 x 105 centimeter i gramvekter i området 135 – 500 gram. Jetvarnish 3D premierevises på Drupa 2012 og slippes i høst.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: