Storformat i åtte farger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matan Digital Printers lanserer en åttefargers UV storformatskriver på Drupa. Den nye maskinen plasseres under plattformen Barak, og har fått modellnavnet 8Q.

Den israelske produsenten forteller at Barak 8Q er fem meter bred, med en kapasitet på 353 kvadratmeter i timen. Skriveren komplementeres av en mindre maskin med 3 meters bredde. Begge kan skrive med dråpestørrelser på både 20 og 40 picoliter i samme pass. Høyeste oppløsning er 600 dpi, og maskinen kan skifte mellom fire og åtte farger. De kan skrive både på rullmaterialer og harde materialer på opp til 25 mm tykkelse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: