Storformat i åtte farger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matan Digital Printers lanserer en åttefargers UV storformatskriver på Drupa. Den nye maskinen plasseres under plattformen Barak, og har fått modellnavnet 8Q.

Den israelske produsenten forteller at Barak 8Q er fem meter bred, med en kapasitet på 353 kvadratmeter i timen. Skriveren komplementeres av en mindre maskin med 3 meters bredde. Begge kan skrive med dråpestørrelser på både 20 og 40 picoliter i samme pass. Høyeste oppløsning er 600 dpi, og maskinen kan skifte mellom fire og åtte farger. De kan skrive både på rullmaterialer og harde materialer på opp til 25 mm tykkelse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: