First Data velger global løsning fra Ricoh

Ricoh InfoPrint 5000 GP

Ricoh har fullført en av de største implementeringene av fargeskrivere hittil i sin historie. First Data, en global aktør innen elektronisk handel og betalingsformidling, har fått installert 15 dupleks InfoPrint 5000 GP fargeblekkskrivere, hvorav fire er utstyrt med InfoPrint 5000 MP MICR enheter. Skriverne er installert på to av First Datas egne trykkerier, og skal primært brukes til å skrive ut brukeravtaler og kontrakter i farger, med muligheter for personalisering av betingelser og spesialtilbud.

First Data betjener mer enn seks millioner handlesteder, tusenvis av kortutstedere og millioner av kortbrukere på verdensbasis. De regner nå med å spare betydelige summer ved å eliminere behovet for førtrykte fargeark og redusere makulaturmengden kraftig.

– Vi har samarbeidet med Ricoh og deres InfoPrint-produkter i årevis. Ricoh er en betrodd partner på lang sikt, og har stadig forsynt oss med ny kunnskap og god support. De har rett og slett hjulpet oss med å dra nytte av den nye teknologien, sier Tim Rosenthal, senior vice president i First Datas Output Services.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: