First Data velger global løsning fra Ricoh

PUBLISERT: 3 mai 2012
OPPDATERT: 21 mars
Ricoh InfoPrint 5000 GP

Ricoh har fullført en av de største implementeringene av fargeskrivere hittil i sin historie. First Data, en global aktør innen elektronisk handel og betalingsformidling, har fått installert 15 dupleks InfoPrint 5000 GP fargeblekkskrivere, hvorav fire er utstyrt med InfoPrint 5000 MP MICR enheter. Skriverne er installert på to av First Datas egne trykkerier, og skal primært brukes til å skrive ut brukeravtaler og kontrakter i farger, med muligheter for personalisering av betingelser og spesialtilbud.

First Data betjener mer enn seks millioner handlesteder, tusenvis av kortutstedere og millioner av kortbrukere på verdensbasis. De regner nå med å spare betydelige summer ved å eliminere behovet for førtrykte fargeark og redusere makulaturmengden kraftig.

– Vi har samarbeidet med Ricoh og deres InfoPrint-produkter i årevis. Ricoh er en betrodd partner på lang sikt, og har stadig forsynt oss med ny kunnskap og god support. De har rett og slett hjulpet oss med å dra nytte av den nye teknologien, sier Tim Rosenthal, senior vice president i First Datas Output Services.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag