First Data velger global løsning fra Ricoh

Ricoh InfoPrint 5000 GP

Ricoh har fullført en av de største implementeringene av fargeskrivere hittil i sin historie. First Data, en global aktør innen elektronisk handel og betalingsformidling, har fått installert 15 dupleks InfoPrint 5000 GP fargeblekkskrivere, hvorav fire er utstyrt med InfoPrint 5000 MP MICR enheter. Skriverne er installert på to av First Datas egne trykkerier, og skal primært brukes til å skrive ut brukeravtaler og kontrakter i farger, med muligheter for personalisering av betingelser og spesialtilbud.

First Data betjener mer enn seks millioner handlesteder, tusenvis av kortutstedere og millioner av kortbrukere på verdensbasis. De regner nå med å spare betydelige summer ved å eliminere behovet for førtrykte fargeark og redusere makulaturmengden kraftig.

– Vi har samarbeidet med Ricoh og deres InfoPrint-produkter i årevis. Ricoh er en betrodd partner på lang sikt, og har stadig forsynt oss med ny kunnskap og god support. De har rett og slett hjulpet oss med å dra nytte av den nye teknologien, sier Tim Rosenthal, senior vice president i First Datas Output Services.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: