Heidelberg og Landa inngår strategisk allianse

Benny Landa er til de grader i støtet igjen.

Heidelberger Druckmaschinen AG og israelske Landa Corporation, har offentliggjort et globalt strategisk partnerskap for å samarbeide om utviklingen av Landas Nanographic Printing™ teknologi. Heidelberg ønsker å utvikle, markedsføre, selge og vedlikeholde en ny generasjon av digitale trykkemaskiner basert på den nye teknologien.

Bernhard Schreier, Heidelberg CEO and Chairman of the Management Board, says,

– I Heidelberg er vi meget oppmerksomme på våre kunders behov både for høyvolumproduksjon, kosteffektiv produksjon av mindre opplag og raske oppdragsskift, sier direktør og styreformann Bernhard Schreier i Heidelberg.

– Det er akkurat disse behovene som ledet til utviklingen av våre Anicolor-systemer og det vellykkede samarbeidet med Ricoh rundt tonerbaserte digitalmaskiner. Det er også de samme behovene som nå fører oss sammen med Landa. Sannheten er at våre kunder trenger både offset- og digital teknologi. I tillegg til Linoprint C og Linoprint L, kan vi nå komplettere våre løsninger med Landa Nanography, som vil bringe den digitale teknologien et steg videre, i samspill med offset.

Benny Landa, leder og grunnlegger av Landa Corporation, sier: – Heidelberg-Landa-alliansen er et langt skritt i riktig retning for vårt strategiske mål om å få hele verden til å adoptere Nanografi i all digital produksjon. Offset og digital vil ikke bare fortsette å leve side om side, de vil utfylle hverandre; offset for middels og store opplag, digitaltrykk for kortere serier og produksjon med variable data, sier Landa.

Hjertet i den Nanografiske trykkeprosessen er Landas vannbaserte NanoInkTM, med  ørsmå pigmentpartikler som bare måler noen få nanometer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: