Heidelberg og Landa inngår strategisk allianse

PUBLISERT: 3 mai 2012
OPPDATERT: 21 mars
Benny Landa er til de grader i støtet igjen.

Heidelberger Druckmaschinen AG og israelske Landa Corporation, har offentliggjort et globalt strategisk partnerskap for å samarbeide om utviklingen av Landas Nanographic Printing™ teknologi. Heidelberg ønsker å utvikle, markedsføre, selge og vedlikeholde en ny generasjon av digitale trykkemaskiner basert på den nye teknologien.

Bernhard Schreier, Heidelberg CEO and Chairman of the Management Board, says,

– I Heidelberg er vi meget oppmerksomme på våre kunders behov både for høyvolumproduksjon, kosteffektiv produksjon av mindre opplag og raske oppdragsskift, sier direktør og styreformann Bernhard Schreier i Heidelberg.

– Det er akkurat disse behovene som ledet til utviklingen av våre Anicolor-systemer og det vellykkede samarbeidet med Ricoh rundt tonerbaserte digitalmaskiner. Det er også de samme behovene som nå fører oss sammen med Landa. Sannheten er at våre kunder trenger både offset- og digital teknologi. I tillegg til Linoprint C og Linoprint L, kan vi nå komplettere våre løsninger med Landa Nanography, som vil bringe den digitale teknologien et steg videre, i samspill med offset.

Benny Landa, leder og grunnlegger av Landa Corporation, sier: – Heidelberg-Landa-alliansen er et langt skritt i riktig retning for vårt strategiske mål om å få hele verden til å adoptere Nanografi i all digital produksjon. Offset og digital vil ikke bare fortsette å leve side om side, de vil utfylle hverandre; offset for middels og store opplag, digitaltrykk for kortere serier og produksjon med variable data, sier Landa.

Hjertet i den Nanografiske trykkeprosessen er Landas vannbaserte NanoInkTM, med  ørsmå pigmentpartikler som bare måler noen få nanometer.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676