Heidelberg og Landa inngår strategisk allianse

Benny Landa er til de grader i støtet igjen.

Heidelberger Druckmaschinen AG og israelske Landa Corporation, har offentliggjort et globalt strategisk partnerskap for å samarbeide om utviklingen av Landas Nanographic Printing™ teknologi. Heidelberg ønsker å utvikle, markedsføre, selge og vedlikeholde en ny generasjon av digitale trykkemaskiner basert på den nye teknologien.

Bernhard Schreier, Heidelberg CEO and Chairman of the Management Board, says,

– I Heidelberg er vi meget oppmerksomme på våre kunders behov både for høyvolumproduksjon, kosteffektiv produksjon av mindre opplag og raske oppdragsskift, sier direktør og styreformann Bernhard Schreier i Heidelberg.

– Det er akkurat disse behovene som ledet til utviklingen av våre Anicolor-systemer og det vellykkede samarbeidet med Ricoh rundt tonerbaserte digitalmaskiner. Det er også de samme behovene som nå fører oss sammen med Landa. Sannheten er at våre kunder trenger både offset- og digital teknologi. I tillegg til Linoprint C og Linoprint L, kan vi nå komplettere våre løsninger med Landa Nanography, som vil bringe den digitale teknologien et steg videre, i samspill med offset.

Benny Landa, leder og grunnlegger av Landa Corporation, sier: – Heidelberg-Landa-alliansen er et langt skritt i riktig retning for vårt strategiske mål om å få hele verden til å adoptere Nanografi i all digital produksjon. Offset og digital vil ikke bare fortsette å leve side om side, de vil utfylle hverandre; offset for middels og store opplag, digitaltrykk for kortere serier og produksjon med variable data, sier Landa.

Hjertet i den Nanografiske trykkeprosessen er Landas vannbaserte NanoInkTM, med  ørsmå pigmentpartikler som bare måler noen få nanometer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: