Mimaki med ny JFX500-2131 flatbed blekkskriver

Den nye, store flatbedskriveren JFX500-2131 fra Mimaki produserer i format 2100 x 3100 mm, og gjør det mulig å trykke direkte på en lang rekke forskjellige materialer i opp til 100 mm tykkelse. Med forbedret UV-LED tørk er high-speed en reell mulighet uten at det etterlates vått blekk.

Skriveren er forsynt med helt nyutviklete skrivehoder som kan produsere inntil 60 m2 i timen i fire farger, og inntil 50 m2, når det også brukes hvitt blekk – med upåklagelig kvalitet. Maskinen vises på Drupa.

Storformat lateksskriveren JV400-LX har fått et nyutviklet miljøvennlig lateksblekk, som skal gjøre det mulig å printe på en rekke forskjellige medier, inkludert un-coated.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: