Mimaki med ny JFX500-2131 flatbed blekkskriver

Den nye, store flatbedskriveren JFX500-2131 fra Mimaki produserer i format 2100 x 3100 mm, og gjør det mulig å trykke direkte på en lang rekke forskjellige materialer i opp til 100 mm tykkelse. Med forbedret UV-LED tørk er high-speed en reell mulighet uten at det etterlates vått blekk.

Skriveren er forsynt med helt nyutviklete skrivehoder som kan produsere inntil 60 m2 i timen i fire farger, og inntil 50 m2, når det også brukes hvitt blekk – med upåklagelig kvalitet. Maskinen vises på Drupa.

Storformat lateksskriveren JV400-LX har fått et nyutviklet miljøvennlig lateksblekk, som skal gjøre det mulig å printe på en rekke forskjellige medier, inkludert un-coated.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: