Stora Enso utvikler B2 inline trykkpresselinje til emballasje

HP Indigo 30000 er spesialutviklet for emballasje

 

Stora Enso, best kjent som leverandør av emballasjekartong og emballasjeløsninger, har kunngjort at de sammen med HP vil lansere en ny lakkløsning til digitalt emballasjetrykk på markedet for konsumentkartong. Stora Enso begir seg dermed inn på et nytt område.

Stora Enso har brukt sin produktkompetanse til å utvikle en B2 lakkenhet som skal integreres med den nye HP Indigo 30000. Det er en 750 mm bred arkmaskin, som er spesielt utviklet for produksjon av emballasje. Lanseringen vil skje sent i 2013.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: