Stora Enso utvikler B2 inline trykkpresselinje til emballasje

HP Indigo 30000 er spesialutviklet for emballasje

 

Stora Enso, best kjent som leverandør av emballasjekartong og emballasjeløsninger, har kunngjort at de sammen med HP vil lansere en ny lakkløsning til digitalt emballasjetrykk på markedet for konsumentkartong. Stora Enso begir seg dermed inn på et nytt område.

Stora Enso har brukt sin produktkompetanse til å utvikle en B2 lakkenhet som skal integreres med den nye HP Indigo 30000. Det er en 750 mm bred arkmaskin, som er spesielt utviklet for produksjon av emballasje. Lanseringen vil skje sent i 2013.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: