Ny fjær i hatten for Landas nanoteknologi

Yoshiharu Komori, Komori President, Chairman og CEO (til venstre) og Benny Landa, Landa grunnlegger, Chairman og CEO (til høyre), bekrefter det globale, strategiske partnerskapet på Drupa

Drupa: Mandag sluttet japanske Komori seg til køen av bransjelokomotiver som vil samarbeide med Landa Corporation og ta i bruk nanoteknologien og Landa NanoInk. Komori og Landa har signert en offisiell avtale som gir Komori verdensomspennende rett til å utvikle og markedsføre digitale trykkmaskiner med den nylig lanserte teknologien ”Landa Nanographic Printing™”.

Yoshiharu Komori, toppsjef i Komori, er fornøyd.

– Innholdet i denne avtalen er viktig for vårt konsern. Selv om Komori har jobbet hardt med begrepet OffsetOnDemand, legger vi nå til DigitalOnDemand også. Derfor har temaet for deltakelsen på årets Drupa endret seg til KOMORI OnDemand.

Benny Landa er ikke mindre fornøyd.

– Jeg er meget tilfreds med at vi har signert denne avtalen på Drupa. Jeg er overbevist om at vi vil få et langt og godt samarbeid med Komori på alle plan. Den kommende introduksjonen av en ny generasjon digitale maskiner under vårt felles merke Komori-Landa, vil aksellerere Landa Nanographic Printings inntog på verdensmarkedet.

Landas nye satsing er en av de virkelig store snakkisene på årets Drupa, og interessen er enorm på standen – både fra presse, andre leverandører, produsenter og trykkerier som signerer intensjonsavtaler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: