Ny markedsansvarlig til Canon

Marita Lindvik går til Canon Norge

Canon har ansatt Marita Lindvik som Service Marketing Manager i Norge. Lindvik har lang fartstid innen IT og tjenesteytende sektor der hun har jobbet med salg og marketing. Lindvik kommer fra Posten Norge der hun jobbet som Senior Markedsrådgiver. Tidligere har hun også jobbet med partnerutvikling i Sony og EMC, og hun har bransjeerfaring fra Xerox.

Lindvik plasseres i Business Imaging Group, som har ansvar for Canons forretningssegment. Her skal hun jobbe med utvikling, lansering, markedsføring og oppfølging av Canons voksende tjenesteportefølje.

En av Lindviks oppgaver blir videreutvikling av Canons satsningsområde Managed Print Services (MPS), en tjeneste der kundens dokumentproduksjon og tilknyttede forretningsprosesser settes ut for å spare ressurser – etter en grundig analyse og behovstilpasning,

Markedsdirektør i Canon Business Imaging Group, Magnus Blegen, gleder seg over ansettelsen. – Marita er et meget kompetent og energisk tilskudd til vårt team. Hun får en sentral posisjon i vår satsning på tjenester, og vi er overbevist om at hun er den rette til å forsterke vår posisjon som markedsleder. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Marita, avslutter Blegen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: