Ny markedsansvarlig til Canon

Marita Lindvik går til Canon Norge

Canon har ansatt Marita Lindvik som Service Marketing Manager i Norge. Lindvik har lang fartstid innen IT og tjenesteytende sektor der hun har jobbet med salg og marketing. Lindvik kommer fra Posten Norge der hun jobbet som Senior Markedsrådgiver. Tidligere har hun også jobbet med partnerutvikling i Sony og EMC, og hun har bransjeerfaring fra Xerox.

Lindvik plasseres i Business Imaging Group, som har ansvar for Canons forretningssegment. Her skal hun jobbe med utvikling, lansering, markedsføring og oppfølging av Canons voksende tjenesteportefølje.

En av Lindviks oppgaver blir videreutvikling av Canons satsningsområde Managed Print Services (MPS), en tjeneste der kundens dokumentproduksjon og tilknyttede forretningsprosesser settes ut for å spare ressurser – etter en grundig analyse og behovstilpasning,

Markedsdirektør i Canon Business Imaging Group, Magnus Blegen, gleder seg over ansettelsen. – Marita er et meget kompetent og energisk tilskudd til vårt team. Hun får en sentral posisjon i vår satsning på tjenester, og vi er overbevist om at hun er den rette til å forsterke vår posisjon som markedsleder. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Marita, avslutter Blegen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: