Papyrus inntar catwalken

PUBLISERT: 9 mai 2012
OPPDATERT: 9 mai

Er spesielle papirkvaliteter i stand til å kunne begeistre, akkurat som haute couture?

Papyrus sier ja, det kan de! Våren 2012 starter Papyrus en omfattende Europalansering av “Capsule Collection”, som inngår i  Specials-sortimentet. Kolleksjonen vil fri til alle sanser og vise at papir er mer enn bare en informasjonsbærer. Den vil vise at det kan lønne seg å bruke kvaliteter som skiller seg ut og gir større oppmerksomhet enn det man oppnår ved å bruke et “vanlig” papir.

The Capsule Collection inneholder seks, kreative papirserier fra Papyrus´ Specials-sortiment. Hver serie inneholder en eller flere kvaliteter som representerer bredden av spesielle papirkvaliteter fra Papyrus.

Slik beskriver Papyrus selv den nye kolleksjonen: Capsule “Identity” viser de stilrene linjene til Original Gmund. Moderne, men likevel tidløse. Papiret symboliserer ren, estetisk enkelhet. Virkelig skinnende og spennende kvaliteter finner du i Capsule “Brilliance” mens Capsule “Structure” viser det livlige, moderne og taktile. Fengslende, transparente varianter finner du i “Transparency”, som viser spennende kombinasjoner av lys, farge og dybde. Capsule “Tactility” viser en touch av moderne spesialpapirer. Avslutningsvis finner du “Ecology”. Som navnet tilsier, har den miljø som tema.

Lanseringen av den Europa-baserte ”Capsule Collection” kampanjen vil finne sted i mai 2012. I løpet av året vil det bli distribuert seks såkalte set cards, trykt på spesielt utvalgte kvaliteter. Til disse vil det være en spesialdesignet boks for oppbevaring.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie