Papyrus inntar catwalken

Er spesielle papirkvaliteter i stand til å kunne begeistre, akkurat som haute couture?

Papyrus sier ja, det kan de! Våren 2012 starter Papyrus en omfattende Europalansering av “Capsule Collection”, som inngår i  Specials-sortimentet. Kolleksjonen vil fri til alle sanser og vise at papir er mer enn bare en informasjonsbærer. Den vil vise at det kan lønne seg å bruke kvaliteter som skiller seg ut og gir større oppmerksomhet enn det man oppnår ved å bruke et “vanlig” papir.

The Capsule Collection inneholder seks, kreative papirserier fra Papyrus´ Specials-sortiment. Hver serie inneholder en eller flere kvaliteter som representerer bredden av spesielle papirkvaliteter fra Papyrus.

Slik beskriver Papyrus selv den nye kolleksjonen: Capsule “Identity” viser de stilrene linjene til Original Gmund. Moderne, men likevel tidløse. Papiret symboliserer ren, estetisk enkelhet. Virkelig skinnende og spennende kvaliteter finner du i Capsule “Brilliance” mens Capsule “Structure” viser det livlige, moderne og taktile. Fengslende, transparente varianter finner du i “Transparency”, som viser spennende kombinasjoner av lys, farge og dybde. Capsule “Tactility” viser en touch av moderne spesialpapirer. Avslutningsvis finner du “Ecology”. Som navnet tilsier, har den miljø som tema.

Lanseringen av den Europa-baserte ”Capsule Collection” kampanjen vil finne sted i mai 2012. I løpet av året vil det bli distribuert seks såkalte set cards, trykt på spesielt utvalgte kvaliteter. Til disse vil det være en spesialdesignet boks for oppbevaring.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: