Agi.no på plass på Drupa

Lange dager og såre føtter. Kun sjefsredaktør Peter Ollén var tilbake i Düsseldorf som AGIs representant da jeg ankom messen torsdag formiddag. Og han var opptatt med å intervjue folk, så for min del ble det å parkere bagasjen i presserommet og gyve løs på herlighetene.

Drupa er stort. Det er en komplett umulighet å rekke over området i løpet av en dag. Peter har vært her i over en uke, og uttrykker i dag at ”han börjar få et visst översikt”!

Selv skal jeg bruke to hele og to halve dager her, og vet egentlig ikke hva jeg skal rapportere om. De store nyhetene har vi allerede vært innom, men det fins mer. Mye mer. Jeg skal traske rundt og sende smått og stort av nyheter hjem og samle stoffideer til senere bruk. Det er mye folk og trangt om plassen, men likevel det 20 prosent færre deltakere sammenliknet med første uke på Drupa 2008. Greit for meg. Ellers er det en merkbar optimisme og framtidstro her. Alle sektorer av bransjen kan by på utvikling og nyvinninger som gir muligheter for nye satsingsområder – og ikke minst både rimeligere og mer miljøvennlige produksjonsprosesser.

I anledning Drupa har vi servert langt flere nyheter enn vi pleier. Her er de nyeste.

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: