Drupa: Kvinnsterke på tur

Det skulle ha vært 12, så noen var dessverre ikke til stede da bildet ble tatt.

Akershus Reklameteam ble påtruffet mellom to haller, der det tilfeldigvis ble servert både mat og drikke. De var over gjennomsnittet tallrikt representert, og dominert av damer.

– Vi har satt av penger til denne anledningen lenge, sier daglig leder Arne Bruun. – Det er viktig å delta på Drupa, både faglig og sosialt. Vi er en gruppe på 10 fra vårt firma pluss to fra vår samarbeidspartner Bring. Noen få er igjen hjemme for å holde butikken i gang. Men jeg ser på fire dagers fravær på jobben som en ren investering for framtida. Vi er ikke ute etter noe spesifikt, men mer generelt interessert i plastpakking og alt som angår ferdiggjøring og det vi jobber med. Dukker det opp noe uimotståelig fristende, så kjøper jeg det imidlertid på flekken!, sier Bruun.

Drupa byr alltid på såre føtter og ømme lattermuskler

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: