Metsӓ Board øker kartongproduksjonen

Med ombyggingen av Metsä Boards kartongmaskin i finske Äänekoski øker kapasiteten med 30.000 tonn til 240.000 tonn falsekartong per år.

Produksjonen av kvalitetene Carta Integra og Carta Solida, som brukes til høykvalitets emballasje og grafiske produksjoner, startet i begynnelsen av mai.

For å øke arkproduksjonen av falsekartong pågår ytterligere et prosjekt i Äänekoski, der nedleggingen av papirbruket gir muligheter for å produsere mer kartong. Prosjektet skal være ferdigstilt i høst.

Ombyggingen av Äänekoskis kartongmaskin er en del av Metsä Boards forretningsområde Paperboards investeringsprogram for 2011 – 2012, som har til formål å forbedre tilgjengelighet og service. Tidligere er kartongmaskinene i Simpele og Kyro blitt ombygget.  Bestrøkningen i linermaskinen i Kemi er også bygd om og forbedret. I programmet inngår også den pågående omstruktureringen av kraftvarmeverket i Kyro, som vil erstatte fossil naturgass med biobrensel i løpet av høsten 2012.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: