NEWPAGE TRUEJET® beste papir for Kodak Prosper

Kodak tildelte nylig NewPage Corporation den første “5 Diamond rating” i sitt nye papirgodkjenningsprogram for Kodak Prosper presser. Sortimentet NEWPAGE TRUEJET glatt bestrøket papir for digitale blekkskrivere fikk 5 diamanter – som er toppkarakteren i programmet – for sin bildekvalitet og ytelse, noe som er definert som offsetkvalitet på vurderingsskalaen.

Kodak lanserte sitt vurderingsprogram på Drupa. Det baserer seg på innsamling av målbare kvaliteter som karakteriserer materialenes ytelse og egnethet i Prosper-maskiner. Kodak måler bildekvaliteten gjennom en lang rekke kriterier, og rangerer deretter substratene fra én til fem diamanter, noe som skal hjelpe Kodaks kunder til å foreta riktigere innkjøp av materialer. Programmet vil bli ISO-sertifisert og lansert på verdensbasis i løpet av året.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: