NEWPAGE TRUEJET® beste papir for Kodak Prosper

Kodak tildelte nylig NewPage Corporation den første “5 Diamond rating” i sitt nye papirgodkjenningsprogram for Kodak Prosper presser. Sortimentet NEWPAGE TRUEJET glatt bestrøket papir for digitale blekkskrivere fikk 5 diamanter – som er toppkarakteren i programmet – for sin bildekvalitet og ytelse, noe som er definert som offsetkvalitet på vurderingsskalaen.

Kodak lanserte sitt vurderingsprogram på Drupa. Det baserer seg på innsamling av målbare kvaliteter som karakteriserer materialenes ytelse og egnethet i Prosper-maskiner. Kodak måler bildekvaliteten gjennom en lang rekke kriterier, og rangerer deretter substratene fra én til fem diamanter, noe som skal hjelpe Kodaks kunder til å foreta riktigere innkjøp av materialer. Programmet vil bli ISO-sertifisert og lansert på verdensbasis i løpet av året.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: