NEWPAGE TRUEJET® beste papir for Kodak Prosper

Kodak tildelte nylig NewPage Corporation den første “5 Diamond rating” i sitt nye papirgodkjenningsprogram for Kodak Prosper presser. Sortimentet NEWPAGE TRUEJET glatt bestrøket papir for digitale blekkskrivere fikk 5 diamanter – som er toppkarakteren i programmet – for sin bildekvalitet og ytelse, noe som er definert som offsetkvalitet på vurderingsskalaen.

Kodak lanserte sitt vurderingsprogram på Drupa. Det baserer seg på innsamling av målbare kvaliteter som karakteriserer materialenes ytelse og egnethet i Prosper-maskiner. Kodak måler bildekvaliteten gjennom en lang rekke kriterier, og rangerer deretter substratene fra én til fem diamanter, noe som skal hjelpe Kodaks kunder til å foreta riktigere innkjøp av materialer. Programmet vil bli ISO-sertifisert og lansert på verdensbasis i løpet av året.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: