Multigraf universal ferdiggjøring

Eurofold Touchline CP 375 var en av de mange innovasjoner som ble presentert på Drupa. Bo Larson i Neopost, som selger maskinen i Skandinavia, var meget entusiastisk når han demonstrerte maskinen i Düsseldorf. Vi snakker om en kompakt false-, stanse-, slisse- og perforeringsenhet med en rekke muligheter for å skape interessante trykksaker som kuponger, billetter, kort osv i maksformatet 375 x 1050 millimeter, som også gir rom for spennende falseløsninger. Maksimal gramvekt er 400 gram.

Innstillingene gjøres enkelt på en pekeskjerm. Når AGI fikk en demonstrasjon, presset vi vår operatør til stadig mer komplekse perforeringer og falseoperasjoner, men instillingstiden kom likevel aldri over ett til to minutter. Perforeringer kan gjøres både horisontalt og vertikalt. Opp til fire perforerings- eller slissehoder kan kjøres og installeres fra en liten boks på siden av maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: