Multigraf universal ferdiggjøring

Eurofold Touchline CP 375 var en av de mange innovasjoner som ble presentert på Drupa. Bo Larson i Neopost, som selger maskinen i Skandinavia, var meget entusiastisk når han demonstrerte maskinen i Düsseldorf. Vi snakker om en kompakt false-, stanse-, slisse- og perforeringsenhet med en rekke muligheter for å skape interessante trykksaker som kuponger, billetter, kort osv i maksformatet 375 x 1050 millimeter, som også gir rom for spennende falseløsninger. Maksimal gramvekt er 400 gram.

Innstillingene gjøres enkelt på en pekeskjerm. Når AGI fikk en demonstrasjon, presset vi vår operatør til stadig mer komplekse perforeringer og falseoperasjoner, men instillingstiden kom likevel aldri over ett til to minutter. Perforeringer kan gjøres både horisontalt og vertikalt. Opp til fire perforerings- eller slissehoder kan kjøres og installeres fra en liten boks på siden av maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: