Multigraf universal ferdiggjøring

Eurofold Touchline CP 375 var en av de mange innovasjoner som ble presentert på Drupa. Bo Larson i Neopost, som selger maskinen i Skandinavia, var meget entusiastisk når han demonstrerte maskinen i Düsseldorf. Vi snakker om en kompakt false-, stanse-, slisse- og perforeringsenhet med en rekke muligheter for å skape interessante trykksaker som kuponger, billetter, kort osv i maksformatet 375 x 1050 millimeter, som også gir rom for spennende falseløsninger. Maksimal gramvekt er 400 gram.

Innstillingene gjøres enkelt på en pekeskjerm. Når AGI fikk en demonstrasjon, presset vi vår operatør til stadig mer komplekse perforeringer og falseoperasjoner, men instillingstiden kom likevel aldri over ett til to minutter. Perforeringer kan gjøres både horisontalt og vertikalt. Opp til fire perforerings- eller slissehoder kan kjøres og installeres fra en liten boks på siden av maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: