Sommermesse hos FotoVideo

Foredrag, workshops, stands og gode tilbud hele uka fra 29. mai, for alle som bruker bilder, video, utskrifter og studioutstyr privat eller på jobb. Møt blant andre Mira Craig og Johnny Haglund.

Alle de store produsentene stiller med stands, viser fram produktene sine og svarer på spørsmål.  Det store trekkplasteret blir Mira Craig som skal snakke om hvordan hun lager sine egne musikkvideoer. I tillegg kommer Svein Bringsdal, Yngve Ask og Johnny Haglund for å fortelle om hvordan de jobber.

Det blir kurs i fargestyring og kalibrering. Ole Jørgen vil ha workshop i naturfotografering ved Østensjøvannet.  Roger Brendhagen holder kurs i makrofotografering og hvordan man forteller en historie med bilder. Stian Evensen holder workshop i skateboardfotografering (gratis, men krever forhåndspåmelding). Alle øvrige kurs og workshops er gratis.

Stor mengde messetilbud
Det vil bli tilbud som varer hele uken og egne dagstilbud hver dag. Alle messeprisene blir å finne i messekatalogen som kan lastes ned herfra fra fredag 25. Samme sted vil du også finne fullstendig kursprogram.

Fotoutstilling med prisbelønte fotografer fra Dagens Næringsliv
Se bilder av Aleksander Nordahl og de andre prisbelønte fotografene i Dagens Næringsliv. I motsetning til de fleste andre aviser i Norge, har DN satset tungt på foto, og har en egen fotografstab som ikke bare tar nyhetsbilder av menn i dress, men også lager fotoreportasjer for Magasinet og D2.

Messen varer fra 29. mai til 2. juni i hele butikkens åpningstid fra 10.00-18.00 hver dag. Tilbudene gjelder både i butikken i Møllergata og på nett.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: