Sommermesse hos FotoVideo

Foredrag, workshops, stands og gode tilbud hele uka fra 29. mai, for alle som bruker bilder, video, utskrifter og studioutstyr privat eller på jobb. Møt blant andre Mira Craig og Johnny Haglund.

Alle de store produsentene stiller med stands, viser fram produktene sine og svarer på spørsmål.  Det store trekkplasteret blir Mira Craig som skal snakke om hvordan hun lager sine egne musikkvideoer. I tillegg kommer Svein Bringsdal, Yngve Ask og Johnny Haglund for å fortelle om hvordan de jobber.

Det blir kurs i fargestyring og kalibrering. Ole Jørgen vil ha workshop i naturfotografering ved Østensjøvannet.  Roger Brendhagen holder kurs i makrofotografering og hvordan man forteller en historie med bilder. Stian Evensen holder workshop i skateboardfotografering (gratis, men krever forhåndspåmelding). Alle øvrige kurs og workshops er gratis.

Stor mengde messetilbud
Det vil bli tilbud som varer hele uken og egne dagstilbud hver dag. Alle messeprisene blir å finne i messekatalogen som kan lastes ned herfra fra fredag 25. Samme sted vil du også finne fullstendig kursprogram.

Fotoutstilling med prisbelønte fotografer fra Dagens Næringsliv
Se bilder av Aleksander Nordahl og de andre prisbelønte fotografene i Dagens Næringsliv. I motsetning til de fleste andre aviser i Norge, har DN satset tungt på foto, og har en egen fotografstab som ikke bare tar nyhetsbilder av menn i dress, men også lager fotoreportasjer for Magasinet og D2.

Messen varer fra 29. mai til 2. juni i hele butikkens åpningstid fra 10.00-18.00 hver dag. Tilbudene gjelder både i butikken i Møllergata og på nett.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: