SwissQPrint øker formatet

Flere leverandører har i det siste lansert nedskalerte versjoner av sine flatbedskrivere for å ha noe å tilby på inngangsnivå. Sveitsiske SwissQPrint går motsatt vei og skalerer opp. Nyheten på Drupa var bordet Nyala, som har samme skriveenhet som søstermodellene Impala og Oryx, men en økt makskapasitet på imponerende 200 meter per time. Bordet har rull-til-rull funksjonalitet i bredder opp til 320 centimeter. Arbeidsformatet er 320 x 400 centimeter for harde materialer.

– Vi selger skrivere og skjærebord til industrielle trykkerier, derfor har vi ikke behov for et bord i entry level kategorien, sier Lars Nikolajsen i Nize Equipment, som forhandler bordene i Skandinavia.

Han mener at det er vesentlig å besøke Drupa.

– Vi ser ting her på messen som gir en klar indikasjon på hvor vi er på vei som bransje, og hva vi kan vente oss på neste Drupa om fire år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: