UV-arbeidshest fra Durst

Bengt Bjälmen fra Molanders Sign & Display viser en utskrift fra Rho P10, som er kjørt ut ved 60 m2 i timen. Resultatet var flott, og tonplatene viste ikke et snev av banding/streker til tross for den høye hastigheten.

Svenske Molanders Sign & Display selger Durst i Norge, Sverige og Finland. Account manager Bengt Bjälmen fremhevet på Drupa den nye UV hybridskriveren Durst Rho P10. Maskinen ble lansert fire uker før messen, og fås i breddene 200 og 250 centimeter. P10 kan, som navnet antyder, skrive med dråper i størrelsen 10 picoliter med en maksimal oppløsning på 1000 dpi. Det er 6 farger tilgjengelig; CMYK, light cyan, light magenta eller mulighet for dekkhvitt. I den laveste oppløsningen leverer P10 opp til 200 m2 i timen. Det er ikke mulig å velge klar lakk, men i følge Bengt Bjälmen er det et kundeønske man har merket seg, og som man håper å kunne imøtekomme etter hvert. Han ser skriveren som et nyttig verktøy for trykkerier med behov for døgnproduksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: