Drupa-suksess for Coloro

PUBLISERT: 31 mai 2012
OPPDATERT: 21 mars
Coloro solgte sin første MGI JetVarnish 3D på Drupa

Coloro representerer Komori, Screen og MGI i Norge. De deltok på Drupa, og angrer lite på akkurat det.

– For Coloro har det vært den beste messen på mange år, sier Tore Ørnhoft i Coloro AS.

– Vi hadde mer enn 70 demoer og endte opp med mange salg på messen, både av Screen- og MGI- produkter. Fra Screen solgte vi blant annet eneren innen CTP, PT-R8900, med en kapasitet på opp til 67 plater 70 x 100 i timen. Også flere oppgraderinger til Screens nye arbeidsflyt Equios PTR, samt det nye softproof-systemet Equios Online. Vi solgte også vår første MGI JetVarnish 3D med spotlakk og preging i format 53 x 105cm. Den fikk meget stor oppmerksomhet på messen, sier Ørnhoft.

– Coloro installerer i disse dager den nye DP8700 XL digitalpresse på demorommet. Formatet er 33,8 x 1020 og maskinen leverer like bra trykk på alt av papir, plast og konvolutter. Messen ga oss mange prospekter på denne som vi vil jobbe aktivt med i tiden som kommer.

– I tillegg ser vi at noe av det mest spennende for fremtiden kommer fra Komori, med H-UV teknologi og B2 UV Inkjet (Impremia IS 29). Den har en kvalitet og hastighet som nok vil skremme en del konkurrenter. For oss og mange var dette det helt store på Drupa. Imprimia IS 29 er fullt og helt bygget på Komori-teknologi, med unntak av inkjetteknologien. Imprimia IS 29 vil bli en meget sterk konkurrent til blant annet HP 10 000. Interessen for maskinen gjør at vi tror 2013 kan bli et meget spennende år for Coloro, sier Tore Ørnhoft.

Les videre

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Robotene kommer!

Ålgård Offset AS og Printagon Graphics AB fortsetter robotiseringen.
– Vi fortsetter robotiseringen både i Norge og i Sverige og har nå installert robot nr. 11 i rekken på få år, heter det i en pressemelding fra Ålgård Offset.
aalgard_roboter

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi