Drupa-suksess for Coloro

PUBLISERT: 31 mai 2012
OPPDATERT: 21 mars
Coloro solgte sin første MGI JetVarnish 3D på Drupa

Coloro representerer Komori, Screen og MGI i Norge. De deltok på Drupa, og angrer lite på akkurat det.

– For Coloro har det vært den beste messen på mange år, sier Tore Ørnhoft i Coloro AS.

– Vi hadde mer enn 70 demoer og endte opp med mange salg på messen, både av Screen- og MGI- produkter. Fra Screen solgte vi blant annet eneren innen CTP, PT-R8900, med en kapasitet på opp til 67 plater 70 x 100 i timen. Også flere oppgraderinger til Screens nye arbeidsflyt Equios PTR, samt det nye softproof-systemet Equios Online. Vi solgte også vår første MGI JetVarnish 3D med spotlakk og preging i format 53 x 105cm. Den fikk meget stor oppmerksomhet på messen, sier Ørnhoft.

– Coloro installerer i disse dager den nye DP8700 XL digitalpresse på demorommet. Formatet er 33,8 x 1020 og maskinen leverer like bra trykk på alt av papir, plast og konvolutter. Messen ga oss mange prospekter på denne som vi vil jobbe aktivt med i tiden som kommer.

– I tillegg ser vi at noe av det mest spennende for fremtiden kommer fra Komori, med H-UV teknologi og B2 UV Inkjet (Impremia IS 29). Den har en kvalitet og hastighet som nok vil skremme en del konkurrenter. For oss og mange var dette det helt store på Drupa. Imprimia IS 29 er fullt og helt bygget på Komori-teknologi, med unntak av inkjetteknologien. Imprimia IS 29 vil bli en meget sterk konkurrent til blant annet HP 10 000. Interessen for maskinen gjør at vi tror 2013 kan bli et meget spennende år for Coloro, sier Tore Ørnhoft.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676