Metsӓ Board tildelt ”Partner to Win” for holdbarhet

Metsä Board mottok nylig utmerkelsen ”Partner to Win in Sustainability” av Unilever, en av verdens ledende produsenter av konsumentprodukter. Motivet for utmerkelsen er Metsä Boards utvikling av lett og miljømessig holdbar falsekartong, som bidrar til at Unilevers emballasje nå påvirker miljøet i mindre grad. Den høytidelige overrekkelsen foregikk på Unilevers Partner to Win Supplier Summit i starten av mai.

Pasi Piiparinen og Mika Manninen fra Metsä Board mottar Unilevers utmerkelse ”Partner to Win award for sustainability”

– Vi er svært glade for denne prisen. Den er en anerkjennelse av vårt arbeid for å utvikle kartongprodukster med lav vekt, sier Pasi Piiparinen, sjef for Metsä Boards forretningsområde Paperboard. – Bruken av lettere kartong reduserer en forpaknings karbonavtrykk kraftig. Det globale potensialet for redusert miljøbelastning er enormt, sier Piiparinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: