Metsӓ Board tildelt ”Partner to Win” for holdbarhet

Metsä Board mottok nylig utmerkelsen ”Partner to Win in Sustainability” av Unilever, en av verdens ledende produsenter av konsumentprodukter. Motivet for utmerkelsen er Metsä Boards utvikling av lett og miljømessig holdbar falsekartong, som bidrar til at Unilevers emballasje nå påvirker miljøet i mindre grad. Den høytidelige overrekkelsen foregikk på Unilevers Partner to Win Supplier Summit i starten av mai.

Pasi Piiparinen og Mika Manninen fra Metsä Board mottar Unilevers utmerkelse ”Partner to Win award for sustainability”

– Vi er svært glade for denne prisen. Den er en anerkjennelse av vårt arbeid for å utvikle kartongprodukster med lav vekt, sier Pasi Piiparinen, sjef for Metsä Boards forretningsområde Paperboard. – Bruken av lettere kartong reduserer en forpaknings karbonavtrykk kraftig. Det globale potensialet for redusert miljøbelastning er enormt, sier Piiparinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: