Ny leder for Canon i Bergen

Roy Vareberg

Canon Norge har ansatt Roy Vareberg til å lede selskapets regionale avdeling i Bergen. Vareberg kommer fra stillingen som salgssjef i IT-selskapet Atea, der han med ansvar for helsesektoren på Vestlandet arbeidet med regionens syv helseforetak. I samme selskap, da under navnet Eterra, har Vareberg tidligere også vært ansvarlig for utvikling og forvaltning av selskapets Hjemme PC-konsept for Vestlandet.

Vareberg vil lede Canon Business Center (CBC) Bergen med 13 ansatte, som til daglig arbeider med salg, service og tjenester innen dokumenthåndtering for bedriftsmarkedet i hele Hordaland.

Canon har ambisjoner for region vest, og satser blant annet sterkt på tjenester og løsninger innen hele spekteret av dokumenthåndtering. Selskapet har nylig etablert en egen avdeling kalt Information Management, der Canon i samråd med kunden tilpasser løsninger for dokumenthåndtering etter type virksomhet, kommunikasjonsbehov og besparingsmål.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: