Ny leder for Canon i Bergen

Roy Vareberg

Canon Norge har ansatt Roy Vareberg til å lede selskapets regionale avdeling i Bergen. Vareberg kommer fra stillingen som salgssjef i IT-selskapet Atea, der han med ansvar for helsesektoren på Vestlandet arbeidet med regionens syv helseforetak. I samme selskap, da under navnet Eterra, har Vareberg tidligere også vært ansvarlig for utvikling og forvaltning av selskapets Hjemme PC-konsept for Vestlandet.

Vareberg vil lede Canon Business Center (CBC) Bergen med 13 ansatte, som til daglig arbeider med salg, service og tjenester innen dokumenthåndtering for bedriftsmarkedet i hele Hordaland.

Canon har ambisjoner for region vest, og satser blant annet sterkt på tjenester og løsninger innen hele spekteret av dokumenthåndtering. Selskapet har nylig etablert en egen avdeling kalt Information Management, der Canon i samråd med kunden tilpasser løsninger for dokumenthåndtering etter type virksomhet, kommunikasjonsbehov og besparingsmål.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *