Ny leder for Canon i Bergen

Roy Vareberg

Canon Norge har ansatt Roy Vareberg til å lede selskapets regionale avdeling i Bergen. Vareberg kommer fra stillingen som salgssjef i IT-selskapet Atea, der han med ansvar for helsesektoren på Vestlandet arbeidet med regionens syv helseforetak. I samme selskap, da under navnet Eterra, har Vareberg tidligere også vært ansvarlig for utvikling og forvaltning av selskapets Hjemme PC-konsept for Vestlandet.

Vareberg vil lede Canon Business Center (CBC) Bergen med 13 ansatte, som til daglig arbeider med salg, service og tjenester innen dokumenthåndtering for bedriftsmarkedet i hele Hordaland.

Canon har ambisjoner for region vest, og satser blant annet sterkt på tjenester og løsninger innen hele spekteret av dokumenthåndtering. Selskapet har nylig etablert en egen avdeling kalt Information Management, der Canon i samråd med kunden tilpasser løsninger for dokumenthåndtering etter type virksomhet, kommunikasjonsbehov og besparingsmål.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: