Ny storformat fra Screen

Blant Screens nyheter på Drupa så vi Truepress Jet W1632UV, en flatbed storformatskriver med UV inkjet.

Det nye systemet har en kapasitet på 94 kvadratmeter i timen, og arbeidsformatet er 1600 x 3200 mm med maksimal materialtykkelse på 48 mm. Jet W1632UV har mikrodroplet skrivehoder for dråpestørrelser på 12 picoliter, noe som i følge Screen gir en outputkvalitet som tilsvarer 1200 dpi (tekst). Maskinen kan konfigureres med light cyan og magenta som supplement til standard CMYK.

Truepress Jet W1632UV

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: