Nytt digitalpapir

Crown Van Gelder har utviklet og lansert et helt nytt papir som er spesielt utviklet for digital high speed inkjet produksjonsmaskiner. Crown Digital SILK er beregnet for transpromo, direct mails, bøker etc, og har som navnet forteller en silkematt overflate. Papiret er trefritt, bestrøket og leveres på rull i gramvektene 80, 90, 100 and 115 gram. Det egner seg i følge produsenten glimrende for maskiner med vannbasert, pigmentert blekk, som for eksempel Ricoh InfoPrint, Screen Truepress, Impika iPrint, HP T-serien, Océ Jetstream og Kodak Prosper.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: