Påmelding til neste spennende messe – i Oslo

PUBLISERT: 31 mai 2012
OPPDATERT: 31 mai

Sign og print avvikles onsdag 26. og torsdag 27. september i Exporama-Senteret på Hellerudsletta ved Oslo. På messen vil du få se nyheter innen materialer, maskiner og arbeidsmetoder for storformat, skilting, LED og etterbehandling. Du finner kampanjeverktøy, bildekor og forslag til butikk- og kontorskilting. To parallelle seminarprogrammer gir rike muligheter for faglig fordypning.

Over 30 utstillere er påmeldt til nå. Det er fremdeles mulig å booke standplass på utstillingsområdet. Les mer her. Blant de sist påmeldte utstillerne er Vink, Neopost, SmartStand, Dreyer Kliché, Skotvedt & Aanesen og Signet.

Og det beste av alt; både messen og seminarene er gratis, bare du registrerer deg her.

Dette vil Scandraft gjøre på Sign og print

Svenske Scandraft leverer produkter for bildeproduksjon i storformat. Scandraft har et enormt sortiment med en rekke typer papir, blekk, toner, printvinyl, skjærefolier og tekstiler, for å nevne noe. Bedriften har salgskontor i Oslo, og er blant utstillerne på Sign og print.

– Alle detaljer er ennå ikke klare, sier direktør Anna Gnosspelius i Scandraft. – Men vi satser på Sign og print, og vil vise både nyheter og bredden i vårt sortiment, som er større enn noen gang. Spesielt skjer det mye på tekstilsiden, der man nå for eksempel kan trykke med ecosolvent blekk, ikke bare UV, solvent m.m. Vi leverer ikke maskiner selv, men vil samarbeide med en maskinleverandør for å kunne kjøre demoer live på standen. Vi vil også kjøre demonstrasjoner av de nye skjærefoliene og bruk av de mange nye trykkmaterialene. En MC vil bli dekorert fra topp til tå på moderne vis, og det vil bli intensivkurs i flere relevante emner, sier Anna Gnosspelius.

Vi vil presentere flere utstillere på denne plassen i de kommende nyhetsbrevene. Følg med på messesiden!

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Les videre

Satser 100 millioner på nytt etikettrykkeri

I den lille byen Kattarp, en drøy kilometer nord for Helsingborg skjer det noe merkelig. På en idyllisk gård kranset av eple- og pæretrær bygges et helt nytt etikettproduserende selskap fra bunnen av, og det investeres mye penger.
NicEtikett

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1