Påmelding til neste spennende messe – i Oslo

Sign og print avvikles onsdag 26. og torsdag 27. september i Exporama-Senteret på Hellerudsletta ved Oslo. På messen vil du få se nyheter innen materialer, maskiner og arbeidsmetoder for storformat, skilting, LED og etterbehandling. Du finner kampanjeverktøy, bildekor og forslag til butikk- og kontorskilting. To parallelle seminarprogrammer gir rike muligheter for faglig fordypning.

Over 30 utstillere er påmeldt til nå. Det er fremdeles mulig å booke standplass på utstillingsområdet. Les mer her. Blant de sist påmeldte utstillerne er Vink, Neopost, SmartStand, Dreyer Kliché, Skotvedt & Aanesen og Signet.

Og det beste av alt; både messen og seminarene er gratis, bare du registrerer deg her.

Dette vil Scandraft gjøre på Sign og print

Svenske Scandraft leverer produkter for bildeproduksjon i storformat. Scandraft har et enormt sortiment med en rekke typer papir, blekk, toner, printvinyl, skjærefolier og tekstiler, for å nevne noe. Bedriften har salgskontor i Oslo, og er blant utstillerne på Sign og print.

– Alle detaljer er ennå ikke klare, sier direktør Anna Gnosspelius i Scandraft. – Men vi satser på Sign og print, og vil vise både nyheter og bredden i vårt sortiment, som er større enn noen gang. Spesielt skjer det mye på tekstilsiden, der man nå for eksempel kan trykke med ecosolvent blekk, ikke bare UV, solvent m.m. Vi leverer ikke maskiner selv, men vil samarbeide med en maskinleverandør for å kunne kjøre demoer live på standen. Vi vil også kjøre demonstrasjoner av de nye skjærefoliene og bruk av de mange nye trykkmaterialene. En MC vil bli dekorert fra topp til tå på moderne vis, og det vil bli intensivkurs i flere relevante emner, sier Anna Gnosspelius.

Vi vil presentere flere utstillere på denne plassen i de kommende nyhetsbrevene. Følg med på messesiden!

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: