ScandBook og Clemenstrykkeriet samarbeider

Forlaget ScandBook Holding AB i Sverige och Clemenstrykkeriet i Danmark har innledet et strategisk samarbeid innenfor markedsføring. ScandBook er ledende i Norden på produksjon av svart/hvitt-bøker. Clemenstrykkeriet er Danmarks største produsent av 4-fargebøker, og med 42 prosent eksport til forlag i Sverige, Finland, Norge og Nederland.

Samarbeidet innebærer at Clemenstrykkeriet skal representere ScandBook på det danske markedet. ScandBook skal være Clemens´ representant på det svenske markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: