Big is beautiful

Brother har fått en psykolog til å analysere formatets betydning for effekten av reklame, brosjyrer osv. Og resultatet er entydig; Formatet har betydning. A3 virker bedre enn A4. Så det gamle budskapet om at “Big is beautiful” gjelder også for trykksaker.

Leserne husker budskapet 66 prosent bedre i A3-formatet enn i A4. Leserne mente også at informasjon presentert i A3 er 22 prosent mer behagelig å lese enn tilsvarende informasjon levert i A4.

Analysen er utført av professor Richard Wiseman fra University of Hertfordshire i England. Wiseman er en av Europas ledende eksperter i menneskelig adferdsforskning, og har utgitt mer enn 50 artikler i vitenskapelige magasiner om emnet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: