Druparapport på vei

Papirutgave nr 199 er i produksjon og lander snart i postkassa di, med rundt 30 sider stappet med smått og stort fra Drupa. Og noe særlig mer ble det ikke plass til i denne utgaven. Selv har vi nå tankene rettet mot høstens store begivenhet, Sign og print på Exporama, som vi selv er medarrangør for. Også denne gangen har vi tatt en prat med en av utstillerne.

Skiltsystem i verdensklasse

SIGNET Sign System deltar for første gang på Sign og Print og ønsker gamle og nye kunder velkommen til sin stand C40. SIGNET Skiltsystem ble utviklet av Lennart Hedlund på begynnelsen av 90-tallet, og ble med stor suksess introdusert på det europeiske markedet i 1995.

I dag leveres SIGNET Skiltsystem i mer enn femti land, og har skaffet seg et navn på verdensmarkedet som et høykvalitets svensk skiltsystem. SIGNET er et funksjonelt og elegant profilsystem som dekker de fleste behov innen skiltproduksjon. Konseptet er velprøvd, og det benyttes kun materialer av beste kvalitet. Lett å håndtere, lett å tilpasse og lett å bygge ut – systemet er utviklet for å bygge alle typer skilt utendørs og innendørs.

SIGNET Sign System vil vise sine ordinære profiler Classic, SLIM, Convexa, Elegance og Totem på messen. I tillegg vil de presentere noen nyheter. For mer informasjon, klikk deg inn på www.signet.se.

Midtsommer

Det er St. Hans hvert øyeblikk. AGI ønsker alle lesere og kontakter en hyggelig og forhåpentligvis varm og solfylt feiring!

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: