Druparapport på vei

PUBLISERT: 21 juni 2012
OPPDATERT: 21 juni

Papirutgave nr 199 er i produksjon og lander snart i postkassa di, med rundt 30 sider stappet med smått og stort fra Drupa. Og noe særlig mer ble det ikke plass til i denne utgaven. Selv har vi nå tankene rettet mot høstens store begivenhet, Sign og print på Exporama, som vi selv er medarrangør for. Også denne gangen har vi tatt en prat med en av utstillerne.

Skiltsystem i verdensklasse

SIGNET Sign System deltar for første gang på Sign og Print og ønsker gamle og nye kunder velkommen til sin stand C40. SIGNET Skiltsystem ble utviklet av Lennart Hedlund på begynnelsen av 90-tallet, og ble med stor suksess introdusert på det europeiske markedet i 1995.

I dag leveres SIGNET Skiltsystem i mer enn femti land, og har skaffet seg et navn på verdensmarkedet som et høykvalitets svensk skiltsystem. SIGNET er et funksjonelt og elegant profilsystem som dekker de fleste behov innen skiltproduksjon. Konseptet er velprøvd, og det benyttes kun materialer av beste kvalitet. Lett å håndtere, lett å tilpasse og lett å bygge ut – systemet er utviklet for å bygge alle typer skilt utendørs og innendørs.

SIGNET Sign System vil vise sine ordinære profiler Classic, SLIM, Convexa, Elegance og Totem på messen. I tillegg vil de presentere noen nyheter. For mer informasjon, klikk deg inn på www.signet.se.

Midtsommer

Det er St. Hans hvert øyeblikk. AGI ønsker alle lesere og kontakter en hyggelig og forhåpentligvis varm og solfylt feiring!

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Les videre

Satser 100 millioner på nytt etikettrykkeri

I den lille byen Kattarp, en drøy kilometer nord for Helsingborg skjer det noe merkelig. På en idyllisk gård kranset av eple- og pæretrær bygges et helt nytt etikettproduserende selskap fra bunnen av, og det investeres mye penger.
NicEtikett

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324