Druparapport på vei

Papirutgave nr 199 er i produksjon og lander snart i postkassa di, med rundt 30 sider stappet med smått og stort fra Drupa. Og noe særlig mer ble det ikke plass til i denne utgaven. Selv har vi nå tankene rettet mot høstens store begivenhet, Sign og print på Exporama, som vi selv er medarrangør for. Også denne gangen har vi tatt en prat med en av utstillerne.

Skiltsystem i verdensklasse

SIGNET Sign System deltar for første gang på Sign og Print og ønsker gamle og nye kunder velkommen til sin stand C40. SIGNET Skiltsystem ble utviklet av Lennart Hedlund på begynnelsen av 90-tallet, og ble med stor suksess introdusert på det europeiske markedet i 1995.

I dag leveres SIGNET Skiltsystem i mer enn femti land, og har skaffet seg et navn på verdensmarkedet som et høykvalitets svensk skiltsystem. SIGNET er et funksjonelt og elegant profilsystem som dekker de fleste behov innen skiltproduksjon. Konseptet er velprøvd, og det benyttes kun materialer av beste kvalitet. Lett å håndtere, lett å tilpasse og lett å bygge ut – systemet er utviklet for å bygge alle typer skilt utendørs og innendørs.

SIGNET Sign System vil vise sine ordinære profiler Classic, SLIM, Convexa, Elegance og Totem på messen. I tillegg vil de presentere noen nyheter. For mer informasjon, klikk deg inn på www.signet.se.

Midtsommer

Det er St. Hans hvert øyeblikk. AGI ønsker alle lesere og kontakter en hyggelig og forhåpentligvis varm og solfylt feiring!

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: