Giganter dropper Ipex 2014

Benny Landas show på Drupa var et PR-stunt av dimensjoner. Foto: AGI.

For bare en uke siden kunne AGI melde at IPEX 2014 snart er fullbooket. Arrangørene mente at de hadde gjort et lurt trekk ved å flytte messen fra Birmingham til Londons Excel Centre. Men det er tydeligvis ukjente skjær i sjøen, for både HP og Agfa har besluttet at de ikke vil delta på Ipex 2014. Nå melder nok et mulig trekkplaster at de revurderer sin deltakelse. ”Drupa-vinneren” Benny Landa sier nå at han overveier nøye om han vil vise sin nanografiske blekkteknologi på messen i 2014.

– Vi må se nærmere på dette og ta en riktig beslutning, sier Benny Landa. – Først og fremst trenger vi alle fakta på bordet. Hvor mange store aktører lar være å delta, og hvilken effekt vil dette ha på antallet besøkende? Det er det eneste som betyr noe.

Hvis Landa velger å stille ut, blir selskapet hans den største nykommeren på Ipex, akkurat som de var det på Drupa i mai 2012.

På Drupa kunne den grafiske bransjen oppleve et markedsføringssirkus uten like, da Benny Landa presenterte en helt ny nanografisk inkjetteknologi. I følge Landa har man maskiner klar for kommersiell lansering om halvannet år. Hvis han skal holde dette løftet, vil det overraske om han dropper deltakelse på Ipex i 2014.

I følge messearrangøren er leverandørene overbevist om at plasseringen i London vil lokke flere gjester fra utlandet. Arrangørgruppen tror også at vi vil få se trykksakkjøpere fra et bredere utvalg av bransjer og sektorer, for eksempel fra bank- og helsevesenet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: